Blue Simple Cafe Facebook Cover

Graphic Design

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε το προϊόν σας ή την υπηρεσίας με το αγοραστικό κοινό. Αποτελεί την εικόνα σας και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το αποτύπωμα που θέλετε να αφήνετε στην αγορά προκειμένου να σας αναγνωρίζει κάθε δυνητικός πελάτης ή καταναλωτής.

Το κομμάτι των γραφιστικών εφαρμογών είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε το προϊόν σας ή την υπηρεσίας με το αγοραστικό κοινό. Αποτελεί την εικόνα της επιχείρησής σας και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το αποτύπωμα που επιθυμείτε να αφήνετε ανά περίπτωση, προκειμένου να σας αναγνωρίζει κάθε δυνητικός πελάτης ή καταναλωτής. Σχεδιάζουμε για εσάς ολοκληρωμένες δημιουργικές λύσεις, για οποιαδήποτε ανάγκη σας ενδέχεται να προκύψει. Η αισθητική μας είναι υψηλή, σύγχρονη, μινιμαλιστική και βασίζεται γύρω από την κουλτούρα του conceptual design, όπου κάθε μορφολογικό χαρακτηριστικό που χρησιμοποιήθηκε στον σχεδιασμό, μπορεί να αιτιολογηθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε έργα που πάντα έχουν μία ευδιάκριτη ιστορία να πουν! Communication design, branding – εταιρικές ταυτότητες, δημιουργία λογοτύπων, εύρεση καινοτόμων taglines, σχεδιασμός custom συσκευασιών, δημιουργία ετικέτας, εταιρικών εντύπων, προωθητικό υλικό και στρατηγική σχεδίαση για τον προϊόν σας ή την υπηρεσία που παρέχετε, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο των Outsiders.

Blue Simple Cafe Facebook Cover (1)

Web Design

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις για ιστοσελίδες και e-shops με κύριο μέλημα μας την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο S.E.O ώστε η σελίδα σας να είναι πολύ φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ιστοσελίδες και e-shops με κύριο μέλημα μας την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Εταιρική σελίδα, e-shop ή μια σελίδα με custom παροχές (online κρατήσεις, ειδησεογραφικά sites κ.α). Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους του τομείς (λειτουργικότητα, εμφάνιση, κειμενογράφηση, φωτογράφιση, S.E.O, προώθηση, φιλοξενία). Responsive σχεδίαση: Όλες οι σελίδες που σχεδιάζουμε και δημιουργούμε έχουν responsive design προκειμένου να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόκριση από όλες τις συσκευές, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα έχουν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία χρήσης τόσο από τον υπολογιστή τους όσο και από το κινητό ή το tablet τους. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο S.E.O ώστε η σελίδα σας να είναι πολύ φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Για την απολυτή επιτυχία του project σας είναι πολύ σημαντική η χρήση των βέλτιστων πρακτικών τόσο για το on page όσο και για το off page S.E.O

Blue Simple Cafe Facebook Cover (5)

Digital Marketing

Στην εποχή μας, η επιτυχία της επιχείρησης σας, είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ενεργή παρουσία της στο internet. Οι καιροί οπού ένα απλό web site ήταν αρκετό έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς πλέον πρωταγωνιστούν τα brands που παίζουν σωστά το παιχνίδι του Digital marketing. Για εμάς το ψηφιακό marketing είναι πολύ σοβαρή υπόθεση , στο The Outsiders Studio έχουμε το know how για να σας προσφέρουμε καθολικές και ολοκληρωμένες λύσεις. Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση γρήγορων και λειτουργικών ιστοσελίδων με μεγάλη έμφαση στο S.E.O. ώστε να εξασφαλίσουμε όσον το δυνατόν καλύτερη προβολή στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες (Google, Facebook & Instagram ads) με έμφαση στην λεπτομέρεια, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με στόχο την αύξηση της προσέλευσης πελατών στο brand σας. Content is King Γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία του περιεχομένου στην επικοινωνία ενός brand με τους δυνητικούς πελάτες, είτε πρόκειται για ένα ενδιαφέρον άρθρο, είτε για ένα Υoutube video ή για κάποιο post από influencer, είμαστε εδώ για να συντονίσουμε και να οργανώσουμε την επιτυχημένη προβολή σας μέσα από την δημιουργία και προώθηση ποιοτικού περιεχομένου. Διαχείριση social media: H επιτυχημένη συνταγή για την διαχείριση των social media περιλαμβάνει την συνεργασία σχεδιαστικού και διαφημιστικού τμήματος, ώστε να δημιουργήσουμε καλαίσθητες δημοσιεύσεις με σωστή στόχευση προς το κοινό σας. Email και Affiliate marketing: Δουλειά μας είναι να σας προτείνουμε πως ακριβώς να τα χρησιμοποιήσετε με σκοπό την επιτυχία. Επικοινωνήστε για να σχεδιάσουμε μαζί την συνταγή της επιτυχίας που θα οδηγήσει το brand σας στην κορυφή.

Blue Simple Cafe Facebook Cover (2)

Product Design

Ανθρωποκεντρική διαδικασία, στην οποία μελετάμε και σχεδιάζουμε προϊόντα και εφαρμογές, σε σχέση με τις καθημερινές ζωτικές ανάγκες. Παρέχουμε τρισδιάστατη μοντελοποιήση (cad), φωτορεαλιστική παρουσίαση (render), κατασκευαστική μελέτη και project management.

Ή και βιομηχανικός σχεδιασμός. Ανθρωποκεντρική διαδικασία, στην οποία μελετάμε και σχεδιάζουμε τα προϊόντα και τις εφαρμογές που ενδέχεται να μας ζητήσετε, σε σχέση με τις καθημερινές ζωτικές ανθρώπινες ανάγκες. Παρέχουμε τρισδιάστατη μοντελοποιήση (cad), φωτορεαλιστική παρουσίαση (render), κατασκευαστική μελέτη και project management. Η εν λόγω ειδικότητα απλώνεται σε διάφορους τομείς όπως ο σχεδιασμός και η μελέτη tailor made προϊόντων, η δημιουργία custom επίπλων ή και ειδικών κατασκευών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εσείς ορίζετε. Τέλος, υπάρχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των branded stands, ΡΟΡ υλικά και POS materials, δημιουργώντας custom επιδαπέδια και επιτραπέζια σταντς από διάφορα υλικά όπως ξύλο, plexiglass, pvc και μέταλλο, με σκοπό την ενίσχυση της παρουσίας των προϊόντων σας εντός των καταστημάτων.

Blue Simple Cafe Facebook Cover (3)

Interior Design

Γνωρίζουμε καλά πως να σχεδιάσουμε και να επικοινωνήσουμε ένα brand, αντιστοίχως είμαστε σε θέση να το αποτυπώσουμε εντός ενός εσωτερικού χώρου ή ενός εκθεσιακού περιπτέρου, εντάσσοντάς τα μέσα στην εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας.

Σχεδιασμός και διαμόρφωση εσωτερικών χώρων και εκθεσιακών περιπτέρων. Γνωρίζουμε καλά πως να σχεδιάσουμε και να επικοινωνήσουμε ένα brand, αντιστοίχως είμαστε σε θέση να το αποτυπώσουμε εντός ενός χώρου, εντάσσοντάς τoν μέσα στην εταιρική του ταυτότητα. Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εσωτερικών χώρων και καταστημάτων, μελέτη διαμόρφωσης και ανανέωση πρόσοψης, είναι ο τέλειος τρόπος να σας δείξουμε το πως μπορούμε να συνδυάσουμε τις γραφιστικές μας υπηρεσίες με τον τρισδιάστατο σχεδιασμό! Τέλος, μπορούμε να παίξουμε έναν σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκθεσιακών περιπτέρων για οποιοδήποτε brand. Παρέχουμε φωτορεαλιστική παρουσίαση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού που μπορεί να έχει η μελέτη της δομής ή του custom εκθεσιακού περιπτέρου, ενώ παράλληλα φιλοτεχνούμε με εικαστικά τις τοιχοποίες και τις επιφάνειες, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας με τον καλύτερο αισθητικά τρόπο την επιχείρησή σας.

Blue Simple Cafe Facebook Cover (4)

Photography | Video

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Εμείς είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις φωτογραφίας και video που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα κάνουν το προϊόν σας και την επιχείρηση σας να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Εμείς είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις φωτογραφίας και video που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα κάνουν το προϊόν σας και την επιχείρηση σας να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό Στο The Outsiders studio αναγνωρίζουμε την σημασία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης η οποία θα αυξήσει την εμπιστοσύνη του κοινού προς το brand σας. Για εμάς κάθε project αποτελεί μια νέα πρόκληση. Το inhouse art team μας έχει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για ένα άριστο αποτέλεσμα το οποίο θα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της επιχείρησης σας. Τηλεοπτικό spot, διαφημιστικό video, εταιρική φωτογράφιση, φωτογράφιση των προϊόντων σας ή υλικό για το site και τα social media σας. Ότι και αν χρειάζεστε είμαστε εδώ και σας παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις

Blue Simple Cafe Facebook Cover (7)

Προώθηση Προιόντων

Η One Party Events By Argyris Nastopoulos δραστηριοποιείται στο χώρο της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, στοχεύοντας να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε επιλεγμένες εταιρείες και τον τελικό καταναλωτή. Προωθήσεις προϊόντων σε καταστήματα, διανομές προωθητικού υλικού, γευστικές δοκιμές, στελέχωση εκδηλώσεων και εξειδικευμένες προωθητικές ενέργειες που μπορούν να υλοποιηθούν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Προώθηση Παιδικών Προιόντων

Για την οποιαδήποτε διαφημιστική σας ενέργεια το One Party Events By Argyris Nastopoulos είναι εδώ για σας προτείνει πολλές και πρωτότυπες ιδέες που θα σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε με τον πιο πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο. Ταχυδακτυλουργοί – μάγοι έξω από ένα κατάστημα και Ένα εμπορικό κέντρο. Πανύψηλοι χαμογελαστοί Ξυλοπόδαροι η ακόμα και Μασκοτ έξω από τον χώρο που θα μας υποδείξετε προσκαλούν τους περαστικούς να επισκεφτούν την επιχείρηση σας. Κοπέλες ντυμένες θεματικά η οποίες θα κάνουν face painting και μπαλονοκατασκευές για τους μικρούς μας φίλους έξω από παιδικά καταστήματα, παιδότοπους. Έχουμε να σας προτείνουμε και άλλες πολλές ιδέες με σκοπό την προώθηση των προϊόντων τα οποία απευθύνονται στο αγοραστικό κοινό οποιασδήποτε ηλικίας.

Blue Simple Cafe Facebook Cover (9)

Radio Spot - Διαφήμιση

1) Διαμορφώνουμε για εσάς το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας.

2) Επιλέγουμε τους σταθμούς αυτούς που συμπίπτουν περισσότερο με το δημογραφικό προφίλ των πελατών σας ενω μπορούμε να κατα περίπτωση να εντάξουμε αναφορές και χορηγίες με συγκεκριμένους παραγωγούς.

3) Με πολύ μεγάλη εμπειρία στο δημιουργικό και τις ραδιοφωνικές παραγωγές διαμορφώνουμε δωρεάν το ραδιοφωνικό σας σποτ επιλέγοντας ανάμεσα στους επαγγελματίες εκφωνητές μας.

4) Μέσα από το ειδικό interface της One Production έχετε πλήρη εικόνα και μπορείτε να παρακολουθήσετε με ακρίβεια live τη ροή του διαφημιστικού σας προγράμματος.

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ MEDIA KIT - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ DEMO ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Blue Simple Cafe Facebook Cover (6)

Social Media Marketing

Στις μέρες τα social media, όπως το Facebook και το Instagram, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση μιας επιχείρησης. Η σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των social media μπορεί να αποφέρει σημαντικά μετρήσιμα αποτελέσματα. Η επικοινωνία μέσω Social Media είναι άμεση, αμφίδρομη, και η διάδοση τους τεράστια χάρη στα smartphones και τα tablets. Η ερασιτεχνική ή ελλιπείς παρουσία μιας επιχείρησης στα social media είναι χειρότερη από την έλλειψη παρουσίας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει για λογαριασμό του κάθε πελάτη την παρουσία της επιχείρησης του στα πιο δημοφιλή Social Media (Facebook & Instagram) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αναπτύσσουμε την επιχείρησή σας με έξυπνο και μοναδικό περιεχόμενο στο Facebook ενδυναμώνοντας το brand awareness και αυξάνοντας τις πωλήσεις της. Παράλληλα, στο Instagram εφαρμόζουμε έξυπνες τακτικές προώθησης με επίκεντρο το φωτογραφικό υλικό των επαγγελματιών φωτογράφων μας. Δες τα ολοκληρωμένα πακέτα προώθησης που σου προσφέρει η One Party Events και έλα να αυξήσουμε εύκολα τους πελάτες σου!

Blue Simple Cafe Facebook Cover

Κατασκευές - 3 D

Η One Party Events By Argyris Nastopoulos ιδρύθηκε το 2000 ως μονάδα παροχής υπηρεσιών και κατασκευής υλικών που αφορούν σημεία πώλησης – προώθησης. Δραστηριοποιούμαστε στον ευρύτερο χώρο της διαφήμισης, των κατασκευών αλλά και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Διαθέτουμε εσωτερική δομή, ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε εργασία μικρού ή μεγάλου όγκου μας ανατεθεί. Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες εμπλουτίζοντας συνεχώς την παραγωγή μας με φρέσκες ιδέες και καινοτόμες λύσεις. Μας αρέσει να έχουμε την πρωτοπορία επεκτείνοντας και δημιουργώντας προϋποθέσεις για την εξασφάλιση της σιγουριάς των πελατών μας για μια επιτυχημένη προωθητική ενέργεια, καμπάνια αλλά και μια καλαίσθητη εφαρμογή διακόσμησης.

Blue Simple Cafe Facebook Cover (1)

Εκθεσιακά Περίπτερα

Η εταιρεία One Party Events By Argyris Nastopoulos με αντικείμενο τα Εκθεσιακά Περίπτερα, Ειδικές Κατασκευές, Διακόσμηση, Ανακαίνιση, Εκτυπώσεις και Διαφήμιση ,δραστηριοποιείται με έργα σε όλη την Ελλάδα άλλα και στο εξωτερικό. Παρέχει πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο σχεδιασμό προώθησης της εταιρείας σας, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία βάσει των αναγκών σας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και διακόσμηση εκθεσιακών περιπτέρων με μοναδικά σχέδια υψηλής αισθητικής σύμφωνα με την προσωπικότητα της εταιρείας σας . Κερδίστε τους υποψήφιους πελάτες σας με τις πιο πρωτοποριακές κατασκευές στο πιο μοναδικό και φιλόξενο περιβάλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας για την μελέτη των κατάλληλων προτάσεων προώθησης της εταιρείας σας.

Blue Simple Cafe Facebook Cover (2)

Παρουσίες - Models

Ένα γλυκό χαμόγελο και μια ευχάριστη παρουσία, κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις. Για να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σε μια προωθητική κίνηση, σημαντικό ρόλο παίζει η ομάδα και τα άτομα που την αποτελούν. Έχουμε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε κάθε κίνηση προβολής προϊόντος ή υπηρεσίας που θέλετε, με επιλεγμένες ομάδες ατόμων, ειδικά γι αυτό το σκοπό. Κοπέλες με εξαιρετική εμφάνιση και ευχάριστο χαρακτήρα που συνεργάζονται μαζί μας, εξειδικευμένοι συνεργάτες, και εμείς, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία μας ως ομάδα, δημιουργούμε το ιδανικότερο προωθητικό πρόγραμμα για εσάς.

Blue Simple Cafe Facebook Cover (6)

Παρουσίες - Models

Ένα γλυκό χαμόγελο και μια ευχάριστη παρουσία, κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις. Για να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σε μια προωθητική κίνηση, σημαντικό ρόλο παίζει η ομάδα και τα άτομα που την αποτελούν. Έχουμε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε κάθε κίνηση προβολής προϊόντος ή υπηρεσίας που θέλετε, με επιλεγμένες ομάδες ατόμων, ειδικά γι αυτό το σκοπό. Κοπέλες με εξαιρετική εμφάνιση και ευχάριστο χαρακτήρα που συνεργάζονται μαζί μας, εξειδικευμένοι συνεργάτες, και εμείς, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία μας ως ομάδα, δημιουργούμε το ιδανικότερο προωθητικό πρόγραμμα για εσάς.

Instagram
YouTube
Skype
Tik Tok

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την Πολιτική Cookies.